Centraal beheer

Centraal beheer groen welkom – Personalized onboarding video

In opdracht van Centraal Beheer hebben we wederom een succesvol personalized videoproject opgezet. Bij personalized videoprojecten werkt PingOnline samen met Ping Media. Het concept en de productie wordt door Ping Media gedaan. PingOnline verzorgt het technische aspect van het verhaal. Met ons videoplatform PingVP en eigen URL generator zorgen we ervoor dat er maar enkele video’s gemaakt hoeven te worden en de persoonlijke klantdata versleuteld is. Het resultaat is een compleet unieke video voor elke kijker en realtime rendering. En dat terwijl data veilig in de database van de klant blijft. 

Wat is personalized video?

Effectief communiceren anno 2021 vraagt om slimme content. Persoonlijk en relevant voor een betere klantervaring. Meer conversies, hogere klanttevredenheid en tegelijkertijd lagere kosten en effectieve customer care. Minder zenden, meer betrokkenheid. Met gepersonaliseerde video wordt door middel van specifieke klantinformatie een op maat gesneden video voor een bepaalde klant of groep klanten ontwikkeld. Ruis wordt uitgefilterd en een optimale relevantie wordt bereikt! Dit leidt tot veel betere kijktijden en hogere conversiecijfers dan elke andere vorm van online communicatie. Jouw klanten krijgen de ultieme merkbeleving voorgeschoteld. En dat werkt. Onze video’s bestaan technisch uit twee lagen: de echte video én een gepersonaliseerde laag. De persoonlijke gegevens in de video komen in realtime versleuteld uit de database van onze opdrachtgevers. Onze speciale videoplayer laadt deze persoonlijke data live in, zodra een kijker de video aanklikt.

Groen welkom

Centraal Beheer verstuurt klanten een aparte welkomstmail op het moment dat de polis actief is. De klantdata die nodig is om een persoonlijke URL te genereren wordt versleuteld. In de e-mail wordt een gepersonaliseerde thumbnail getoond, welke wordt ontworpen en gegenereerd door het videoplatform van PingVP. De thumbnail wordt ingericht op het krijgen van zoveel mogelijk kliks door middel van onder andere gebruik van animaties en een duidelijke call-to-action. Zodra de ontvanger van de e-mail op deze thumbnail klikt, wordt een webpagina geopend op centraalbeheer.nl/zakelijk waar de video staat. De video werkt optimaal op desktop, tablet, iPhone en Android. De videoplayer herkent het type klant aan de hand van de persoonlijk URL en zal op basis van het profiel/polis van de kijker de juiste video inclusief de juiste data laden.

Concept

In de video zien we hoe medewerkers van Centraal Beheer proberen om een nieuwe klant een warm welkom te geven. Een centrale verteller in de vorm van een voice over aanschouwt het allemaal.

Personalized video

Onze collega’s bij Ping Media maken slimme content die werkt. PingOnline biedt de technische kant van het verhaal en is eigenaar van interactief videoplatform PingVP. Samen zijn we jouw video totaaloplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren, brainstormen of een gesprek in te plannen! 

Meer weten?​

Projectmanager Jessie vertelt je graag meer de mogelijkheden van een webapplicatie. En we bespreken vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.