De beste websites van de maand

Dit waren volgens ons de pareltjes van de maand. Creatieve uitspattingen, geniale designs en meesterlijke merkervaring. Ter inspiratie!
Gepubliceerd door Jessie
29 september 2021
Circa 2 minuten leestijd

De Airpods Max website maakt gebruik van schuifbare, hifi-video en fotografie van studiokwaliteit om kijkers onder te dompelen in het ontwerp van het product, waardoor de ultieme luisterervaring tot leven komt.

Duik in dit gestileerde interactieve verhaal en leer hoe Prometheus Fuels brandstof uit de lucht maakt.

FanZone36 is een project dat autofans samenbrengt om het Alpine Endurance Team aan te moedigen voor de 24 uur van le Mans (live camera’s, minigames, augmented reality-animaties).

De verschuiving naar autonome voertuigen is een kans om onze wegen veiliger te maken, en ZOOX creëert momenteel een robotaxi-vloot en een taxiservice.

Het gedrukte programma voor het nieuwe theaterseizoen transformeerde in een digitale beleving. Een meeslepende ervaring die werkt met video, geluid en beeld om het programma tot leven te brengen.

 Meadlights Principio is een gefermenteerde drank gemaakt van 6 ongepasteuriseerde honingsoorten die perfect is voor uw aperitief, alleen of gemengd.

Hoboken Yogi ondersteunt honderden mensen tijdens hun reizen, leidt groeps- en privélessen in HOT, herstellende, pre- en postnatale yoga.

Volg de groenten en fruit van ‘La Granja, Ibiza’ van bodem tot levensonderhoud. Een interactieve film die je een kijkje geeft in de wereld van dit duurzame boerderijrestaurant.

 Lazy CryptoCats is een NFT-aangedreven community die bestaat uit 3500 uniek weergegeven digitale verzamelobjecten die lui leven op de Ethereum-blockchain.

Ontwerp en ontwikkeling van een interactieve website voor een keten van Griekse straatrestaurants in Londen – Goddelijke SVG-animatie en ontwikkeling met Vue.

Meer weten?​

Projectmanager Jessie vertelt je graag meer de mogelijkheden van een webapplicatie. En we bespreken vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.