Onze diensten​

PingOnline heeft meer dan een decennium ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde webtoepassingen & maatwerk software. De ruime ervaring en specialistische kennis stelt ons in staat om de mogelijkheden van verschillende soorten software en webtoepassingen optimaal te benutten. We realiseren jouw wensen van concept tot realisatie. Van idee tot eindproduct. Ook daarna staan we voor je klaar. We streven altijd naar een langdurige en persoonlijke samenwerking.

Webapplicaties

Een eigen omgeving of systeem met geavanceerde functionaliteiten? Door gebruik te maken van de juiste koppelingen zorgen we voor geautomatiseerde processen, overzichtelijke dashboards en andere oplossingen op maat. Met een intuïtief design en hoge security voor vertrouwelijke bedrijfs-en persoonsgegevens.

Websites

Professionele websites in WordPress of ons eigen PingCMS. Inclusief domein, hosting en onderhoud. We bouwen graag websites met uitgebreide of ingewikkelde functionaliteiten zonder daarbij het overzicht te verliezen. We gaan er vanuit dat digitale producten het beste werken wanneer ze simpel worden gehouden en niet onnodig complex worden gemaakt. Eenvoud is een hoofddoel bij het maken van ontwerpen. Oftewel, keep it simple, stupid! 

DeDigitaleWerkbon

DeDigitaleWerkbon is speciaal ontwikkeld voor cv-monteurs om klustijd te reduceren. Tijd is geld, dus maak de overstap van papier naar digitaal of van een ander digitaal werkbonnen systeem. Met DeDigitaleWerkbon heb je alles wat je nodig hebt (niet meer en niet minder) in een complete tool, altijd bij de hand op je mobiel.

Ping Videoplatform

PingVP is een online videoplatform met eindeloze mogelijkheden voor gepersonaliseerde en interactieve video. Onze player is ook nog eens volledig aan te passen naar uw merkstijl, waarmee je de klant een volledige merkervaring biedt. PingVP is een totaaloplossing voor alle video uitingen en onmisbaar voor een goede videostrategie.

Geen enkele organisatie komt onder het gebruik van software uit en voor veel toepassingen is een standaardpakket beschikbaar. Deze bieden echter lang niet altijd de meest efficiënte oplossing. De pakketten bieden vaak te weinig, of juist te veel opties, waardoor de processen niet meer optimaal verlopen en er juist problemen ontstaan. Vaak moet informatie dubbel ingevoerd worden op verschillende locaties, is informatie niet goed inzichtelijk op één plaats of is informatie niet veilig en gevoelig voor hacks.

Elke organisatie is uniek en heeft eigen opgaves en knelpunten. Wanneer standaard pakketten tekort schieten biedt maatwerk software wel de oplossing. Om bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen, werkzaamheden en processen te automatiseren, optimaliseren of stroomlijnen, is maatwerk software nodig. We kijken specifiek naar de processen en eisen van jouw organisatie, waardoor er een passende oplossing ontwikkeld kan worden.

PingOnline bouwt software op maat voor bedrijven in uiteenlopende branches. Hiervoor zorgen we altijd voor de juiste koppelingen met bestaande software en applicaties. We maken vaak gebruik van een MVP, oftwel, minimal viable product. Dit houdt in dat we beginnen met een basisproduct die goed genoeg is om uit te rollen. Op basis van gebruikersfeedback verbeteren we en breiden we uit. We gaan voor een solide basis en een langdurige samenwerking. We bekijken samen wat er nodig is om een goede basis neer te kunnen zetten. Omdat we dit in overleg doen, loop je niet het risico dat wanneer je het eindproduct in handen krijgt het helemaal niet is wat je had gewild. Wanneer de solide basis klaar is kan deze uitgerold worden en kunnen we op basis van relevante feedback van gebruikers de maatwerk software verder door ontwikkelen. Bij PingOnline gaan we samen voor een goed resultaat en geven we eerlijk en actief advies gedurende het proces. 

PingPortal

Ons eigen PingPortal is de drijvende kracht achter bijna al onze webapplicaties. Dankzij de veelzijdigheid van dit Content Management Systeem, integereren we complexe systemen moeiteloos. Door gebruik te maken van verschillende webtechnieken (PHP, MySQL, Javascript), hebben we alle bouwstenen in huis. Zo bouwen we stabiele, veilige en effectieve software die toegankelijk zijn en gemakkelijk in het gebruik. Voor de beheerder én gebruikers van de applicatie én de gebruikers die ervan gebruik maken.

We streven naar het hoogste level van veiligheid door een combinatie van ‘Open en Closed source’.We gebruiken de gegenereerde data zeer zorgvuldig (zonder afbreuk te doen aan de privacyregels) voor waardevolle informatie en adviezen. Uiteraard gaan we secuur met gevoelige informatie om en streven we naar volledige data security.

Oplossingen

Nog niet helemaal zeker welke toepassingen geschikt is voor jouw bedrijf? 
Intussen hebben we ervaring opgebouwd met vrijwel alle soorten webtoepassingen. Ben je op zoek naar:

We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van volledig ‘data secure’ omgeving voor bijvoorbeeld rapportages, analyses of andere gevoelige informatie voor bijvoorbeeld audits en certificeringen. Ons CMS heeft meerdere pen-testen met succes doorstaan en we bieden verschillende manieren om data security te waarborgen. 

Met onze maatwerk oplossingen kunnen we (handmatige) processen een stuk makkelijker maken. Denk aan systemen ingericht op:

 • Verkoop
 • Bestellingen
 • Administratie
 • Voorraadbeheer
 • Kilometerregistratie 
 • Logistieke planning 
 • Urenregistratie 

 
Daarnaast zorgen we voor de juiste koppeling én eenvoudige implementatie van deze systemen. 

(Klant)portalen zijn eigen afgesloten omgevingen die specifieke informatie inzichtelijk maken aan gebruikers van het product of dienst. De omgeving is ingericht voor service of sales en de gebruiker kan in zijn of haar eigen omgeving bepaalde informatie raadplegen en beheren

Door middel van een (management) dashboard kunnen we rapportages en andere grote databestanden automatisch genereren en ordenen in een afgesloten omgeving. Stuur eenvoudig op KPI’s, houdt certificeringen bij en houdt zicht op hoe je bedrijf ervoor staat. Geen onhandige Excel sheets meer!

We helpen je met het stroomlijnen van het verkoopproces door bijvoorbeeld het orderproces aan te pakken of de website compleet conversiegericht te maken. Denk bijvoorbeeld ook aan automatische offertetools en ERP systemen. 

Met ons videoplatform zorg je met een branded player en SMART video voor een hogere open rate, click through rate én conversie. Klik hier voor meer informatie over PingVP

Met een afgesloten portal voor werknemers of custom intranet systeem zorg dat werknemers de juiste informatie te zijn krijgen en zelf handelingen uit kunnen voeren (zoals vakantiedagen aanvragen). We maken ook E-learning systemen voor het inwerken van nieuwe collega’s. 

Denk aan een lead genererend platform of website met vindingrijke content en functionaliteiten. We helpen je met het (door) ontwikkelen van jouw idee van concept tot succes! 

Heb je al een website, maar mag het wel wat uitgebreider?

Denk aan:

 • Dynamische offertetool.
 • Agendasysteem.
 • Boeking en reserveringstools.

Let's talk!

  Bel ons

  Ben je toe aan vergemakkelijken van bedrijfsprocessen en digitale innovatie? Of wil je meer weten over onze oplossingen of even sparren over een goed idee? 

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.