Diensten

PingOnline heeft meer dan een decennium ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde webtoepassingen & maatwerk software. De ruime ervaring en specialistische kennis stelt ons in staat om de mogelijkheden van verschillende soorten software en webtoepassingen optimaal te benutten. We realiseren jouw wensen van concept tot realisatie. Van idee tot eindproduct. Ook daarna staan we voor je klaar. We streven altijd naar een langdurige en persoonlijke samenwerking.

webapplicatie laten maken

Webapplicaties

Een eigen omgeving of systeem met geavanceerde functionaliteiten? Door gebruik te maken van onze eigen PingPortal en een knap staaltje programmeren zorgen we voor oplossingen op maat. Geautomatiseerde processen, veilige omgevingen en overzichtelijke dashboards op maat. Met een intuïtief design en hoge security voor vertrouwelijke bedrijfs-en persoonsgegevens.

Ping Videoplatform

PingVP is een online videoplatform met eindeloze mogelijkheden voor gepersonaliseerde en interactieve video.

Uploaden, streamen, beheren en analyseren. Onze player is ook nog eens volledig aan te passen naar jouw merkstijl, waarmee je de klant een volledige merkervaring biedt. PingVP is een totaaloplossing voor alle video uitingen en onmisbaar voor een goede videostrategie. Gebruikt door onder andere KPN, T-Mobile, Robeco en Centraal Beheer. 

DeDigitaleWerkbon

DeDigitaleWerkbon is speciaal ontwikkeld voor cv-monteurs om klustijd te reduceren. Tijd is geld, dus maak de overstap van papier naar digitaal of van een ander digitaal werkbonnen systeem. Met DeDigitaleWerkbon heb je alles wat je nodig hebt (niet meer en niet minder) in een complete tool, altijd bij de hand op je mobiel.

Websites

Professionele websites in WordPress, Hubspot of ons eigen PingCMS. Inclusief domein, hosting en onderhoud. We bouwen graag websites met uitgebreide of ingewikkelde functionaliteiten zonder daarbij het overzicht te verliezen. We gaan er vanuit dat digitale producten het beste werken wanneer ze simpel worden gehouden en niet onnodig complex worden gemaakt. Eenvoud is een hoofddoel bij het maken van ontwerpen. Oftewel, keep it simple, stupid! 

PingPortal

Ons eigen PingPortal is de drijvende kracht achter bijna al onze webapplicaties. Dankzij de veelzijdigheid van dit Content Management Systeem, integereren we complexe systemen moeiteloos. Door gebruik te maken van verschillende webtechnieken (PHP, MySQL, Javascript), hebben we alle bouwstenen in huis. Zo bouwen we stabiele, veilige en effectieve software die toegankelijk zijn en gemakkelijk in het gebruik. Voor de beheerder én gebruikers van de applicatie én de gebruikers die ervan gebruik maken.

We streven naar het hoogste level van veiligheid door een combinatie van ‘Open en Closed source’.We gebruiken de gegenereerde data zeer zorgvuldig (zonder afbreuk te doen aan de privacyregels) voor waardevolle informatie en adviezen. Uiteraard gaan we secuur met gevoelige informatie om en streven we naar volledige data security.

Maatwerk oplossing?

Geen enkele organisatie komt onder het gebruik van software uit en voor veel toepassingen is een standaardpakket beschikbaar. Deze bieden echter lang niet altijd de meest efficiënte oplossing. De pakketten bieden vaak te weinig, of juist te veel opties, waardoor de processen niet meer optimaal verlopen en er juist problemen ontstaan. Vaak moet informatie dubbel ingevoerd worden op verschillende locaties, is informatie niet goed inzichtelijk op één plaats of is informatie niet veilig en gevoelig voor hacks. 

Wanneer standaard pakketten tekort schieten biedt maatwerk software wel de oplossing. Elke organisatie is uniek en heeft eigen opgaves en knelpunten. Om bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen, werkzaamheden en processen te automatiseren, optimaliseren of stroomlijnen, is maatwerk software nodig. We kijken specifiek naar de processen en eisen van jouw organisatie, waardoor er een passende oplossing ontwikkeld kan worden. PingOnline bouwt software op maat voor bedrijven in uiteenlopende branches. Hiervoor zorgen we altijd voor de juiste koppelingen met bestaande software en applicaties.

Cases

We werken voor diverse bedrijven uit verschillende branches. Wij koesteren onze klantrelaties. Veel van onze klanten zijn al jarenlang klant! Hieronder een greep uit ons werk. 

mysolution

Volledig webdesign en development in Huspot

Test hoe veilig jij online bent met de 'veilig online test' voor KPN ter ere van de cyber security maand.

Conversie optimalisatie door middel van een gepersonaliseerde op maat gemaakt website voor Vocus architectenbureau

Meer zelfservice voor gebruikers van Dyslexiefont met de geavanceerde MijnOmgeving om licenties, fonts en andere zaken te beheren.

Op maat gemaakte portal en MijnOmgeving voor reserveringen van ballonvaarten.

Een efficiënte en dynamische bestelflow voor slim onderhouds- en schadeherstelcentrum voor luxeauto’s.

Vernieuwing van het grootste ondernemersforum van Nederland.

De implementatie van netwerken en infrastructuren in wereldwijde retailwinkels beveiligen met een portal en API.

Dynamische offertetool en maatwerk website voor installatiebedrijf.

Een overzichtelijk en veilig control centrum om risicomanagement en compliance voor elke branche op orde te krijgen.

centraal beheer

Centraal beheer groen welkom, een persoonlijke onboarding video in samenwerking met Ping Media.

Alphabet

Een persoonlijke retentie aanbieding voor de klanten van Alphabet Leasing. Personalized video project in Samenwerking met Ping Media.

Oplossingen

Nog niet helemaal zeker welke toepassing geschikt is voor jouw bedrijf? 
Intussen hebben we ervaring opgebouwd met vrijwel alle soorten webtoepassingen. Ben je op zoek naar:

We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van volledig ‘data secure’ omgeving voor bijvoorbeeld rapportages, analyses of andere gevoelige informatie voor bijvoorbeeld audits en certificeringen. Ons CMS heeft meerdere pen-testen met succes doorstaan en we bieden verschillende manieren om data security te waarborgen. 

Met onze maatwerk oplossingen kunnen we (handmatige) processen een stuk makkelijker maken. Denk aan systemen ingericht op:

 • Verkoop
 • Bestellingen
 • Administratie
 • Voorraadbeheer
 • Kilometerregistratie 
 • Logistieke planning 
 • Urenregistratie 

 
Daarnaast zorgen we voor de juiste koppeling én eenvoudige implementatie van deze systemen. 

(Klant)portalen zijn eigen afgesloten omgevingen die specifieke informatie inzichtelijk maken aan gebruikers van het product of dienst. De omgeving is ingericht voor service of sales en de gebruiker kan in zijn of haar eigen omgeving bepaalde informatie raadplegen en beheren

Door middel van een (management) dashboard kunnen we rapportages en andere grote databestanden automatisch genereren en ordenen in een afgesloten omgeving. Stuur eenvoudig op KPI’s, houdt certificeringen bij en houdt zicht op hoe je bedrijf ervoor staat. Geen onhandige Excel sheets meer!

We helpen je met het stroomlijnen van het verkoopproces door bijvoorbeeld het orderproces aan te pakken of de website compleet conversiegericht te maken. Denk bijvoorbeeld ook aan automatische offertetools en ERP systemen. 

Met ons videoplatform zorg je met een branded player en SMART video voor een hogere open rate, click through rate én conversie. Klik hier voor meer informatie over PingVP

Met een afgesloten portal voor werknemers of custom intranet systeem zorg dat werknemers de juiste informatie te zijn krijgen en zelf handelingen uit kunnen voeren (zoals vakantiedagen aanvragen). We maken ook E-learning systemen voor het inwerken van nieuwe collega’s. 

Denk aan een lead genererend platform of website met vindingrijke content en functionaliteiten. We helpen je met het (door) ontwikkelen van jouw idee van concept tot succes! 

Heb je al een website, maar mag het wel wat uitgebreider?

Denk aan:

 • Dynamische offertetool.
 • Agendasysteem.
 • Boeking en reserveringstools.

Let's talk!

  Bel ons

  Ben je toe aan vergemakkelijken van bedrijfsprocessen en digitale innovatie? Of wil je meer weten over onze oplossingen of even sparren over een goed idee? 

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.