DeDigitaleWerkbon

DeDigitaleWerkbon is speciaal ontwikkeld voor CV-monteurs om tijd te besparen voor, tijdens én na de klus. Maak de overstap van papier naar digitaal of van een ander digitale werkbonnen systeem. Met DeDigitaleWerkbon heb je alles wat je nodig hebt (niet meer en niet minder) in een complete tool, altijd op zak.

Functionaliteiten

 • Direct werkbonnen invullen en aftekenen bij de klant (geen administratie meer na werk!)
 • Werkbonnen worden direct naar de klant gestuurd met alle nodige informatie erop.
 • Status van de bonnen wordt in de portal bijgehouden.
 • Afspraken bij losse klanten en klanten met contracten worden bijgehouden. 
 • Overkoepelende bedrijven bij bijvoorbeeld appartementencomplexen worden bijgehouden.
 • Contracten bijhouden en direct zien wanneer er contact opgenomen moet worden met een klant!
 • Inladen van jouw producten en inkoop is zo simpel als het uploaden van een CSV file.

icon-airplane

Houd overzicht

Je account bevat de juiste klanten, contracten en andere service informatie. De status van afspraken en werkbonnen zijn altijd inzichtelijk.

icon-work

Bespaar tijd

Geen papierwerk meer. Klik de juiste klant aan, begin je klus en vink de werkzaamheden af. Handel de klus direct af door de klant te laten accorderen.

icon-charity

Tevreden klanten

Na het accorderen van de werkzaamheden gaat er direct een overzichtelijke mail naar de klant. Daar zijn klanten blij mee. 

icon-list

Alles in 1

Te koppelen met klant-, agenda- en facturatie-systemen. Klanten importeren, automatische notificaties en facturen, alles is mogelijk.

DeDigitaleWerkbon is speciaal ontwikkeld voor CV-monteurs om tijd te besparen. Veel CV-monteurs zijn nog veel tijd kwijt aan het werken op papier. Denk aan het schrijven en aftekenen van werkbonnen die vaak in de avonden na de klus nog geregeld en verwerkt moeten worden. Maar ook: contracten bijhouden en afspraken plannen.

Veel CV-monteurs merken dat er vanuit klanten steeds vaker gevraagd wordt om digitale overzichten te ontvangen van geleverd werk. Om aan deze vraag te beantwoorden heeft PingOnline een systeem ontwikkeld om het proces van werkbonnen makkelijker te maken voor de monteur, en fijner voor de klant. DeDigitaleWerkbon wordt volledig in-house ontwikkeld, dit maakt het mogelijk om snel te kunnen opstarten. Bovendien kunnen veel customized functionaliteiten toegevoegd worden. Denk dan aan:

 • Connecties om automatisch klantgegevens toe te voegen.
 • Facturen klaar te zetten en te plannen.
 • Automatische mails naar klanten.

We bieden altijd gratis een 3 maanden account aan om te testen, aan het eind van de periode bepalen we met jou wat er nodig is en of je er gebruik van wil blijven maken, je zit dus nergens aan vast. 

Relevante cases

Brink CV-techniek

Een eenvoudig digitaal werkbonnen systeem om administratief proces te optimaliseren voor CV-monteurs.

Meer weten?

  Bel ons

  Interesse in een gesprek over de mogelijkheden of een gratis demo aanvragen?

  Neem contact met ons op. We geven je een vrijblijvend adviesgesprek en regelen een demo account op aanvraag! Brochure downloaden? Klik hier!