E-learning

Met een custom e-learning platform van PingOnline kun je klanten en medewerkers uiteenlopende cursussen en trainingen geven. Met interactieve leermodules en leerplatforms zorgen we voor complete onboarding trajecten, het uitbreiden van competenties, coaching en meer. Naast het volledig verzorgen van jouw digitale E-learning platform, kun je bij Ping ook terecht om jouw E-learning videos op te (laten) nemen! We hebben namelijk in ons pand een eigen studio.

Voordelen custom E-learning platform

 • Kant en-klare platforms voldoen vaak niet aan de wens en moeten per leerling betaald worden.
 • Altijd werkend voor de Nederlandse markt.
 • In te richten in eigen huisstijl.
 • Mogelijkheid voor koppelingen met externe systemen.
 • Videoproductie, en -studio inhouse

Wat is een E-learning platform?

Met het custom E-learning platform geef je online trainingen, lessen of cursussen als werkgever, trainer of coach. Om werknemers vertrouwd te laten raken met een nieuwe e-learning platform, verzorgen we complete onboarding trajecten. Voor coaches hebben we ervaring met het opzetten van online coachingstrajecten met koppelingen met de website en toegang na betaling.

Op je eigen dynamische en interactieve dashboard houd je eenvoudig de voortgang van de leerlingen bij. Je ziet relevante informatie in, zoals les statussen en inlog momenten van leerlingen. Met e-mail, WhatsApp notificaties en reminders houd je leerlingen op de hoogte of herinner je ze aan bepaalde taken. Met interactieve quizzen test je de opgedane kennis en naderhand geef je leerlingen een certificering. Het platform is compleet uitgerust met registreer mogelijkheden en koppelingen met payment service providers, zoals Mollie. 

Hoe wij een E-learning platform ontwikkelen

Om het E-learning platform te bouwen, combineren we datastromen uit meerdere bronnen op een slimme manier in één omgeving. Door middel van de juiste koppelingen en connecties met databases en andere softwaresystemen zorgen we dat de juiste informatie zichtbaar wordt voor de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek. We hebben ruime ervaring in het bouwen van omgevingen waar ingewikkelde connecties nodig zijn en data security essentieel is.

Om in een relatief korte tijd te een succesvol E-learning plaform op te leveren, is een gestructureerde werkwijze en projectaanpak essentieel. PingOnline hanteert daarom een gefaseerde aanpak. De klant zal bij elke fase betrokken worden en fases worden pas na goedkeuring van de klant afgesloten. Het functioneel ontwerp is de blauwdruk van de online omgeving en hierin wordt in samenspraak met de klant exact bepaald welke indeling & functionaliteiten de omgeving krijgt. Na het functioneel ontwerp zal het design van worden gemaakt in een standaard vormgeving voor E-learning. Hierin zal de huisstijl worden verwerkt, om te zorgen voor een branded look & feel (en gebruikservaring). In de development fase bouwen wij het volledige E-learning platform op basis van de afgesproken functies. Daarna zal de omgeving via een gesloten beta aangeboden worden en kan hij getest worden. Wanneer de beta tests volledig zijn doorgelopen kan het E-learning platform live en volledig gebruikt worden.

icon-solution

Maatwerk

icon-doel

Meedenken

icon-list

Support

icon-superhero

Succes

Relevante cases

eCoachMe

Custom e-learning platform voor coaching.

Meer weten?

  Bel ons

  Sparren over de mogelijkheden voor een eigen E-learning platform?

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.