Een eigen forum opzetten

PingOnline bouwt forums waarbij we nadruk leggen op gebruiksvriendelijkheid. Met een goed staaltje programmeerwerk en de juiste software zorgen we voor een forum naar wens. Een decennia aan ervaring bied je een scala aan mogelijkheden voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke forums. We werken o.a. al twee jaar aan de bouw, support, design en doorontwikkeling van het grootste ondernemersforum van Nederland, Higher Level.

Wat is een forum?

Een forum is een open platform dat bereikbaar is via de browser. Gebruikers – die zich al dan niet aanmelden – kunnen met elkaar communiceren of discussiëren. Bezoekers kunnen over bepaalde onderwerpen vragen aan elkaar stellen, ervaringen, kennis en tips delen of andere gesprekken voeren. Forums waren, en zijn nog steeds, erg populair. Veel mensen stellen hun vragen op forums omdat je open antwoorden krijgt van allerlei soorten mensen. Experts, amateurs, moderators en hobbyisten. Er zijn forums te bedenken voor allerlei onderwerpen. Hamsters, klussen, volleyballen, ondernemers, reptielen, of andere specifieke branches. Bedenk het en er bestaat waarschijnlijk een forum voor! 

De bekendste Nederlandse forums

 
 • forum.fok.nl (24.095.954 berichten)
 • Gathering of Tweakers (14.632.827)
 • Bokt.nl – (6.618.203)
 • Scholieren.com (4.878.505)
 • Webpiraat.nl (3.703.442)
 • Marokko.nl (2.709.456)
 • Motor Forum (2.307.369)
 • Clubcharts (1.375.500
higherlevel
icon-solution

Maatwerk

icon-doel

Meedenken

icon-list

Support

icon-superhero

Succes

InVision

Forums maken wij met InVision software. Invision Community, afkomstig van Invision Power Board, is commerciële software voor forums. Het is geschreven in PHP en gebruikt standaard MySQL als database. Ondernemersforum Higher Level is ook op InVision software gemaakt. 

Twijfel je zelf nog over het laten ontwikkelen van een forum? We gaan graag met je in gesprek over jouw unieke case en het mogelijke kostenplaatje. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met of bij Ping! Nog even verder kijken? Lees hier meer over onze way of working.

Relevante cases

Higher Level

Vernieuwing van het grootste ondernemersforum van Nederland.

Meer weten?

  Bel ons

  Ben je toe aan vergemakkelijken van bedrijfsprocessen en digitale innovatie? Of wil je meer weten over onze oplossingen of even sparren over een goed idee? 

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.