Ping Videoplatform

Hét videomanagement system om je smart of lineaire videos te uploaden, streamen, beheren, meten en verbeteren! Dagelijks gebruikt door letterlijk miljoenen gebruikers: het Ping Videoplatform. Grote kans dat je zelf al eens een video bekeek, afgespeeld via ons platform. PingVP is ontwikkeld in samenwerking met onze collega’s van Ping Media, producent van interactieve en gepersonaliseerde video.

Meer rendement uit je video met SMART video.

Effectief communiceren anno 2021 vraagt om slimme content. Persoonlijk en relevant, zorgend voor een betere klantervaring, meer conversie, meer klanttevredenheid, minder kosten of effectieve customer care. Minder zenden, meer betrokkenheid. 

Met SMART video (gepersonaliseerd, interactief en dynamisch) wordt door middel van knoppen, formulieren of specifieke klantinformatie een op maat gesneden video voor een bepaalde klant of groep klanten ontwikkeld. Ruis wordt uitgefilterd en een optimale relevantie wordt bereikt! Dit leidt tot veel betere kijktijden en hogere conversie cijfers dan elke andere vorm van online communicatie. Jouw klanten krijgen de ultieme merkbeleving voorgeschoteld.

Ping Videoplatform

 • Mogelijkheden voor personalized, interactief en dynamische video
 • Controle over je content, jij bepaald hoe, door wie en waar de video bekeken wordt.
 • Videobeheer, analyse en rapportage.
 • Branded player in eigen huisstijl.
 • Op alle devices moderne devices te bekijken op elke plek in de wereld via geavanceerd CDN
 • Ideaal voor alle fases van de klantreis; on-boarding, e-mail campagnes, instructievideo’s en retentie-aanbiedingen.
 • SEO wordt kinderspel; PingVP videos zijn vindbaar in de zoekresultaten.

PingVP is een volledig schaalbaar online videoplatform met eindeloze mogelijkheden voor gepersonaliseerde en interactieve video. PingVP is browser onafhankelijk, beschikbaar op alle apparaten, over de hele wereld. Hiermee kunt u online video met uitzendkwaliteit streamen en weergeven via een van de snelste streaming videoplatforms ter wereld. Wereldwijd bereikbaar via het Verizon CDN in samenwerking met KPN. PingVP Privacy by design en cookie-less. Wel zo fijn voor jouw klanten 🙂 Het resultaat is een vooruitstrevend videoplatform dat interactieve en gepersonaliseerde video mogelijk maakt. Inmiddels wordt PingVP gebruikt door een aantal van de grootste bedrijven van Nederland zoals KPN, Alphabet en T-Mobile. Ook internationaal wordt PingVP gebruikt door onder andere Base en Elsevier.

De bekende gratis videoplatformen zoals YouTube schieten tekort in mogelijkheden, in controle over je content en trekken vooral publiek naar zichzelf toe, in plaats van ze af te leveren in jouw eigen online domein. De ondersteuning voor eenvoudige oplossingen is bij reguliere platformen meestal wel aanwezig, maar zodra we geavanceerde technieken willen toepassen, bieden ze niet het maatwerk dat je mag verwachten en verdient.

Daarom ontwikkelden wij PingVP, een totaaloplossing voor alle video uitingen. Wij bieden niet alleen ondersteuning voor lineaire video, maar ook voor smart video types zoals Personalized en Interactieve video. Onze player is ook nog eens volledig aan te passen naar uw merkstijl, wat de klant een volledige merkervaring biedt.

Dit alles bieden wij aan voor een vaste prijs. Of je nou 1 of 1000 video’s bij ons plaatst, ze door 1000 of 1 miljoen mensen worden bekeken, je stuit nooit op onverwachtse kosten. Maar dat is niet alles, wij maken het kijkgedrag ook nog eens vergaand zichtbaar. Zo weet je precies hoe je video presteert en hoe je klant er op reageert.

Meer weten?

  Bel ons

  Meer weten over de mogelijkheden van PingVP en SMART video?

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.