Website ontwikkelen

De website is en blijft de belangrijkste thuisbasis van een organisatie. De onlinewereld blijft zich in een hoog tempo ontwikkelen en een website is steeds vaker meer dan een visitekaartje. Een website beschikt vaak over uitgebreide functionaliteiten, moet in de kern goed vindbaar zijn en in no-time laden. Standaard websites die voor bodemprijzen worden aangeboden, zijn vaak erg beperkt als het aankomt op belangrijke functies en voldoen al snel niet aan de verwachtingen. Een website is vaak maatwerk en heeft extra functionaliteiten nodig zoals een dynamische offertetool of boekingssysteem. PingOnline bouwt graag websites met uitgebreide of ingewikkelde functionaliteiten en zien het als een uitdaging dit zo simpel mogelijk te maken. 

Websites & aanvullende diensten

 • Opzetten van een nieuwe website.
 • Complete website met webshop.
 • Websites met PingCMS, WordPress of Hubspot
 • Onderhouden van WordPress-sites.
 • (Re)design complete website.
 • Hosting, domeinen en SSL certificaten.

Je wilt een website die in het oog springt of één die de bezoeker naar een bepaalde plek leidt. Jouw doel is altijd het uitgangspunt. Ieder aspect van het proces speelt hierin een belangrijke rol. Van ontwerp en uitstraling, tot de structuur en de achterliggende systemen. Bij PingOnline gaan we daarom voor de persoonlijke aanpak. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid jouw business en wat je bedrijf uniek maakt. Zo adviseren we over de inhoud van de website, de functies die daarbij nodig zijn én de persoonlijke touch waardoor de website of webapplicatie eruit springt. Ook het CMS bepalen wij in overleg. Meestal werken we met WordPress, Hubspot of ons eigen PingCMS. En soms is een CMS helemaal niet nodig en dan maken we de site CMS-loos met HTML.

Alles in één met Hubspot

HubSpot CMS is een multifunctioneel marketingplatform wat een hoop populariteit vergaard heeft de afgelopen jaren. Met dit platform zorg je voor inbound marketing, sales, customer service én kun je optimaal leadgenererende websites bouwen. Omdat HubSpot met je CRM gekoppeld wordt, krijgt elke klant de juiste behandeling op het juiste moment. PingOnline zorgt voor een doelgerichte website, gebouwd in het HubSpot CMS! 

icon-solution

Maatwerk

icon-doel

Meedenken

icon-list

Support

icon-superhero

Succes

Hosting & domeinen

Ook voor het regelen van jouw domein en hosting zit je bij ons goed. We regelen het hele proces van aanvragen tot jaarlijks verlengen en bespreken samen het juiste pakket. Hierbij letten we op dagelijkse back-up, ruimte, dataverkeer, technische beheermogelijkheden, databases, audio en video. Hierna staan we klaar voor service en support. 

WordPress onderhoud

WordPress is open source software. WordPress niet onderhouden is vragen om problemen, zorg er dus voor dat je i.v.m veiligheid zelf de updates draait of uitbesteedt. PingOnline regelt voor veel klanten maandelijks het onderhoud. We doen alle updates, maken back-ups, zorgen dat alles werkt, controleren op spam en beveiligen tegen malware en hackers. De kosten hiervoor zijn 35,- Euro per maand (Ex. btw.).

Na ons kennismakingsgesprek maken wij altijd een vrijblijvende offerte. Daarna gaan we aan de slag! We beginnen met een functioneel ontwerp, een soort blauwdruk van waaruit we verder kunnen werken. Met behulp van een zogenaamd wireframe geven we een eerste indruk van de structuur die de site krijgt en de functies die daarbij nodig zijn. Samen bepalen we de beste structuur van de website. Dit is belangrijk, omdat we zo direct kunnen bekijken of dit aansluit bij het doel van de site. Ook tevreden over de eerste opzet? Dan gaat onze designer met het wireframe aan de slag om een mooi en passend design te maken. In de development fase bouwen wij de volledige website en connectie op basis van de afgesproken functies. Hierna zal de website gereed worden gemaakt om op de server geïnstalleerd te worden. Daarna zal de omgeving via een gesloten beta aangeboden worden op een acceptatie omgeving en kan hij getest worden. Wij zullen de website presenteren en een workshop geven over hoe het beheer werkt. In deze fase zullen ook nog een aantal kleine aanpassingen gedaan kunnen worden om bijvoorbeeld bugs eruit te halen of kleine wensen door te voeren. Wanneer de beta tests volledig zijn doorgelopen zal het platform live gaan en kan hij volledig gebruikt worden.

Relevante cases

Planet first

Een innovatief social platform voor groene initiatieven.​

Niceguide

Unieke website voor het boeken van fiets- en wandeltours in Maastricht.

Wij zijn Ping!

Samen streven we naar gemak, efficiëntie en succes voor jou, je werknemers en je klanten. We werken als team met je samen om je digitale doel te bereiken.

Meer weten?

  Bel ons

  Toe aan een nieuwe website of een uitbreiding van de huidige?

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.