Hubspot website laten bouwen

HubSpot CMS is een multifunctioneel marketingplatform wat een hoop populariteit vergaard heeft de afgelopen jaren. Met dit platform zorg je voor inbound marketing, sales, customer service én kun je optimaal leadgenererende websites bouwen. Omdat HubSpot met je CRM gekoppeld wordt, krijgt elke klant de juiste behandeling op het juiste moment. PingOnline zorgt voor een doelgerichte website, gebouwd in het HubSpot CMS! 

Voordelen Hubspot CMS

 • Lead genererend platform en website CMS in één; ontvang meer verkeer, leads en klanten.
 • Marketing automation voor e-mail marketing en meer. 
 • Eenvoudig aan te passen website templates.
 • Je gebruikt de opgeslagen data voor rapportages en A/B testen.
 • SEO geoptimaliseerde pagina’s.

Hoe werkt Hubspot?

Het marketingplatform Hubspot bevat alle functies om aan inbound marketing te doen. Hubspot combineert lead generatie, sales, marketing automation, analytics en CRM. Het platform is ontstaan toen het (nu) CEO Brian Halligan opviel dat traditionele marketing- en sales tactieken niet meer zo effectief werkten als voorheen. De conclusie was dat de moderne klant geholpen wil worden op het moment dat het hem of haar goed uitkomt. Nu ruim 15 jaar later is Hubspot niet meer uit de marketingwereld weg te denken. De software is zo intuïtief dat iedereen het snel onder de knie heeft. Door de schaalbaarheid is het geschikt voor start-ups maar ook voor grote ondernemingen. Last but not least: het complete pakket bevat hubs voor CRM, CMS, marketing, sales en klantenservice.

 

Begonnen met Hubspot?

PingOnline helpt graag bij de setup en integratie van Hubspot. We hebben ruime ervaring met het bouwen van custom templates in Hubspot om de best mogelijke website voor jouw doel te creëren. We zorgen voor een intuïtief design en de gewenste software koppelingen met je CRM systeem. Ook bieden we de technische ondersteuning die je nodig hebt, zolang je dit nodig hebt. 

Meer weten?

  Bel ons

  Meer weten over onze ervaringen of de mogelijkheden binnen Hubspot?

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.