Mysolution

mysolution
Webdesign en bouw custom templates in Hubspot CMS

Het aantrekken, winnen en behouden van talent is in deze markt nogal een opgave. Mysolution heeft dit echter al dik 15 jaar helemaal in the pocket.
In opdracht van Mysolution hebben we een complete Hubspot website ontworpen en gebouwd in het Hubspot CMS. Tijdens dit project heeft PingOnline samengewerkt met Ping Media. Het concept en productie van de animaties op de website is verzorgd door Ping Media. Het doorontwerpen, webdevelopment en technische ondersteuning verzorgen wij. Samen hebben we een compleet redesign gemaakt van hun oude website en een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Hierna is de website op basis van custom templates in Hubspot gebouwd. Lees meer over de grote voordelen van Hubspot. 

Wie is Mysolution?

Mysolution is expert op het gebied van recruitment en staffing. Met hun eigen software zijn ze naar eigen zeggen de One stop solution voor recruitment en staffing. Mysolution put uit 16 jaar ervaring en biedt uitzend-,  recruitment en detacheringssoftware aan 1500 klanten en 13.600 gebruikers in Nederland, Engeland, Duitsland en Oostenrijk. Met momenteel 200 werknemers timmeren ze hard aan de weg. Voor deze top klant zijn we begonnen met een tijdelijk redesign. Op dit moment verzorgen we het complete webdesign, webdevelopment, huisstijl creatie, marketing uitingen en videoproductie in samenwerking met Ping Media. 

Redesign

Mysolution benaderde ons om hun verouderde webdesign te vernieuwen. Designers van Ping Media en PingOnline zijn aan de slag gegaan om de website in zijn totaliteit een totaal nieuwe look te geven. Hier hoorde een nieuwe huisstijl, kleuren en vormen bij. Voor de header is gekozen voor een bewegend element. De lijnen bewegen als een olievlek uit elkaar en symboliseert de impact die Mysolution heeft op de staffing markt. Dit element komt op verschillende plekken op de website terug. 

Ook is het ‘Mysolution heart’ ontwikkeld, wat de software van Mysolution, oftewel het Total Talent Management platform’ visueel maakt. Het platform bestaat uit drie onderdelen, find, win en keep. het vinden, winnen en vervolgens aanhouden van talent binnen je bedrijf. De find win keep wordt op de homepage in zijn totaliteit uitgelicht, en op aparte subpagina’s verder verdiept. 

Bouw

MySolution gebruikt Hubspot als hun marketing tool. Naast de vele mogelijkheden van het systeem, kun je er ook je website volledig in maken. De website is volledig gemaakt in de nieuwe huisstijl van MySolution in een eigen Hubspot template. Op deze manier zorgen wij dat de huisstijl in orde blijft en geeft het de marketeers van MySolution het de mogelijkheden om die een editing tool de content van de website eenvoudig te beheren (zonder programmeerkennis). 

 
De website is volledig multilanguage en is nu te bereiken in het Nederlands, Engels en Duits. Verder is de complete website in Hubspot te koppelen aan alle tools die Hubspot aanbiedt en eventueel externe tools zoals Google Analytics (al is dat in hubspot niet direct nodig). 

De complete Hubspot website is eenvoudig te koppelen met allerlei tools, zoals je CRM systeem, Google Analytics, marketing automation software, etc. 

 

Hubspot

PingOnline helpt graag bij de setup en integratie van Hubspot. We hebben ruime ervaring met het bouwen van custom templates in Hubspot om de best mogelijke website voor jouw doel te creëren. We zorgen voor een intuïtief design en de gewenste software koppelingen met je CRM systeem. Ook bieden we de technische ondersteuning die je nodig hebt, zolang je dit nodig hebt. 

 

Meer weten?​

Projectmanager Jessie vertelt je graag meer de mogelijkheden van een webapplicatie. En we bespreken vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.