NICEGUIDE

Opvallende en professionele website met boekingssysteem voor Maastrichts fietstour bedrijf.

  • Website
  • Huisstijl
  • Mailing

Johannes van Niceguide was al jaren fiets- en wandeltochtengids in Maastricht. Dit jaar besloot hij het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Hij benaderde ons om zijn website te bouwen omdat we in het verleden al andere projecten voor hem gemaakt hebben.

Belangrijk bij de creatie van deze website was het uitstalen van de eigenzinnigheid van Johannes. Johannes geeft zijn unieke tours met veel humor en een persoonlijke touch. Geen vaste routes met saaie informatie! Hij polst waar behoefte aan is, en fietsen (of wandelen) maar. De website moet uitstralen dat er van elke tour een feestje wordt gemaakt.

Resultaat

Hoe hebben we dit gedaan? Door geen standaard opmaak te gebruiken die je vaak bij andere tourwebsites ziet. Wel biedt het alle nodige content die bij een tourwebsite komt kijken. Ook met kleur, taal en fotogebruik straalt de website precies uit waar Niceguide voor gaat en staat. Verder heeft de website een volledig boekingssysteem waar tours direct geboekt kunnen worden. Bezoekers zien de beschikbaarheid van de tours en kunnen direct boeken en betalen via de website. 

We hebben de website naar tevredenheid opgeleverd aan Johannes (onder het genot van een echte Maastrichtse aardbeienvlaai) Ook gaven we hem een workshop, waardoor hij nu zelf de website aan kan passen en tours kan beheren in WordPress. Ons heeft hij er niet meer voor nodig! Wel pakken wij het onderhoud op voor Niceguide. Dit houdt in dat we zorgen dat de website altijd veilig is, de updates gedaan worden, dat er een back-up is en dat alle functionaliteiten goed werken.

Meer weten?

Projectmanager Jessie vertelt je graag meer over het project. En we bespreken vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.