Over PingOnline

Wij hebben passie voor internet en online. We bedenken slimme oplossingen en stomen je zo klaar voor de digitale toekomst. Samen streven we naar gemak, efficiëntie en succes voor jou, je werknemers en je klanten. Met onze functionele en technische expertise werken we als team samen om je digitale doel te bereiken.

Wij zijn Ping

Al tien jaar doen we ons best om de digitale wereld toegankelijker te maken. We leveren niet zomaar opdrachten af – we gaan een samenwerking aan, om samen een product te creëren waar we achter staan. Voorbereiding is key, maatwerk is ons motto. Op onze eigenwijze manier slaan we ons door alle online uitdagingen heen. We zijn een divers team van programmeurs, strategen, designers en marketeers. Samen met zusterbedrijf Ping Media, die gespecialiseerd is in videomarketing, ligt de online wereld aan onze voeten!

We werken samen met zowel eenmanszaken als grote organisaties en de overheid. Bij alles wat we maken, staat de eindgebruiker centraal. We maken webapplicaties die interactief en technisch op orde zijn, en bovenal, die niet aanvoelen als een doolhof. Onze missie is om onze klant te helpen door de gebruiker op een juiste manier naar het gewenste doel te leiden. Meer gemak, meer efficiëntie, meer succes. Dit doen we door actief en creatief meedenken en onszelf scherp te houden. Samen klaar voor de toekomst!

Persoonlijk

Meedenken

Flexibiliteit

Eerlijk

Al tien jaar zijn we gevestigd in hartje Amersfoort en lopen we dagelijks over het bruggetje om onze klanten te ontvangen en onze producten bouwen. We werken hier met ons zusterbedrijf Ping Media. Als videomarketing bureau maken zij next level gepersonaliseerde en interactieve video’s. Samen versterken we elkaar.

10 jaar geleden begon PingOnline met het bouwen van websites en webapplicaties. Later ontwikkelde we ons eigen videoplatform. Intussen is Ping uitgegroeid tot een bureau wat allerlei soorten webtoepassingen en software op maat ontwikkelt. Ons videoplatform wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Alle aspecten worden hands-on aangepakt door onze programmeurs en designers die elkaar versterken in verschillende disciplines. 

Met onze maatwerk oplossingen lossen we problemen op voor starters, grote namen en MKB’ers in uiteenlopende branches. Door toegankelijkheid en expertise te combineren zijn we voor veel partijen de juiste. Wat we belangrijk vinden is dat we goed samen door één deur kunnen. We werken enkel en alleen aan producten en merken waar wij achter staan. We doen het goed of we doen het niet. Onze PingPromise: Slimme oplossingen vinden en onze klant klaarstomen voor de online uitdagingen. Nu en in de steeds meer digitale toekomst.

Samenwerken?

    Let's talk!

    We drinken graag samen een kop koffie om je doelen en ideeën te bespreken!