VOCUS

Conversie optimalisatie door middel van een gepersonaliseerde op maat gemaakt website voor architectenbureau

  • Website
  • Huisstijl
  • Mailing

VOCUS is een architectenbureau met specialistische kennis in ontwerpen, bouwen, initiëren en innoveren. Denk aan woningbouw, villa’s, renovaties van winkelpanden en bijzondere transformaties. VOCUS heeft een duurzame visie, de gebouwen moeten een positieve invloed hebben op de gezondheid van gebruikers en omwonenden, stellen ze. Leuk feitje: hun eigen duurzame kantoor bevindt zich in de Bussumse watertoren!

VOCUS stond te springen om een professionele website. De oude bestond uit veel tekst. Het mooie aan een architectenbureau? Véél foto’s! En veel verhalen. Wat we erg gaaf vonden aan deze website is dat het hele design de denkpatronen van de architecten aantoont. De architecten van VOCUS ontwerpen in bepaalde lijnen en patronen en details. Ze hanteren een unieke stijl waarmee ze zich onderscheiden. Dit moest doorschijnen op de website, het is immers een visitekaart. Om dit gedachtegoed door te vertalen naar de look en feel van de website hebben we nauw samengewerkt met VOCUS. Het is een modern, strak, digitaal visitekaartje geworden. De lijnen, patronen en vormen binnen de verraden de unieke kijk op detail van dit bureau.

Resultaat

De site kan als dynamische folder getoond worden aan klanten tijdens meetings. Alle elementen zijn door VOCUS zelf aan te passen. De elementen zijn gepersonaliseerd, wat betekent dat afhankelijk van de pagina waar je binnenkomt op de site de content aangepast wordt. Heb je gezocht op een bepaalde dienst? Dan zie je daar automatisch meer van. Door op maat gemaakte content te tonen wordt de klik en conversieratio geoptimaliseerd. Ook groeit de sessieduur op de website door de relevante content die getoond wordt.

Meer weten?

Projectmanager Jessie vertelt je graag meer over het project. En we bespreken vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.