Webapplicaties laten bouwen

Wanneer je een webapplicatie laat bouwen, gaat het in veel gevallen om een eigen afgesloten omgeving, een systeem met geavanceerde functionaliteiten of complexe toevoegingen aan een website. PingOnline bouwt webapplicaties met een intuïtief design en hoge security voor de meest vertrouwelijke informatie. Een decennia aan ervaring bied je een scala aan mogelijkheden voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke webapplicaties. Wat kunnen wij? Eigenlijk alles wel. Als je het kunt bedenken, kunnen wij het bouwen.

Een webapplicatie laten bouwen om:

 • Klanten beter te bedienen.
 • Inzicht te verstrekken rondom complexe zaken.
 • Informatie te personaliseren.
 • Verschillende systemen te koppelen.
 • Jouw bedrijfsplan digitale werkelijkheid te laten worden.
 • Tijd te besparen in bedrijfsprocessen en administratie.
 • Onboarding, trainingen en scholing te verzorgen.

Wanneer laat je een webapplicatie bouwen?

Veel onnodige tijd kwijt aan administratieve rompslomp? Met een maatwerk webapplicatie gun je jezelf een hoop extra tijd door automatisering van je workflow. Standaard software systemen bieden vaak niet alle functionaliteiten die jouw organisatie nodig heeft. Een webapplicatie laten bouwen scheelt een hoop gedoe in de toekomst en is de investering waard.  Heb je een goed commercieel idee of is je bedrijf toe aan een volgende stap? Een volledig op maat gemaakte webapplicatie kan jouw onderneming naar het volgende level tillen. PingOnline bouwt mee aan je succes. Van opzet tot eindproduct, met een webapplicatie die werkt.

PingOnline maakt alle soorten webapplicaties met behulp van ons eigen PingPortal. Dankzij de veelzijdigheid van dit Content Management Systeem, kunnen complexe systemen moeiteloos worden geïntegreerd in de website. Om webapplicaties goed te laten werken maken we gebruik van verschillende technieken en programmeertalen als HTML, CSS en javascript, maar ook server-side scriptingtalen als PHP, SQL en jQuery. Ook zorgen we altijd voor de juiste softwarekoppelingen om alle betrokken systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Lees hier meer over API koppelingen.

Wat zijn webapplicaties?

Vaak worden webapplicaties gebruikt om processen te automatiseren zoals het digitaal verwerken van bepaalde bedrijfsprocessen of automatisch genereren van data zoals rapportages. Hoewel een webapplicatie te bereiken is via je browser, kan het een afgesloten omgeving zijn, waar je inloggegevens voor nodig hebt als gebruiker, klant of medewerker.

Een webapplicatie is een webtoepassing bereikbaar in de browser door middel van een URL. Via je browser, bijvoorbeeld Chrome of Safari, type je de URL in van de webapplicatie. Het kan een losstaand systeem zijn, of een uitbreiding van een openbare website. Een webapplicatie lijkt in veel opzichten op een website. Een webapplicatie is net als een website responsive en werkt op alle apparaten. Hij schaalt dus mee met verschillende resoluties en afmetingen. Toch gaat een webapplicatie verder dan een website. Een webapplicatie bevat vaak aanvullende functionaliteiten die interactie motiveren, terwijl een website vaak enkel als informatievoorziening gebruikt wordt. Ook streeft een website vaak naar veel verkeer, terwijl een webapplicatie met een afgesloten juist verkeer probeert te beperken. Met een webapplicatie kunnen gebruikers geavanceerde functionaliteiten gebruiken. Denk hierbij aan een eigen omgeving voor de klanten, een offertemodule of een boekingssysteem met automatische betalingen en notificaties.

Bij het gebruik van webapplicaties wordt informatie opgevraagd vanaf een webserver, met behulp van queries (verzoeken) aan een database. Hierop kunnen lokaal bewerkingen gedaan worden. Dit gebeurt met behulp van queries aan een database, waarop vervolgens lokaal bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Deze informatie wordt verwerkt door de server, bijvoorbeeld door mutaties aan te brengen in de achterliggende database.

Cases

Higher Level

Vernieuwing van het grootste ondernemersforum van Nederland.

Dyslexie font

Meer zelfservice voor gebruikers van Dyslexiefont met de geavanceerde MijnOmgeving om licenties, fonts en andere zaken te beheren. ​

Mee Omhoog

Op maat gemaakte portal en MijnOmgeving voor reserveringen en ballonvaarten.

Carpix

Een efficiënte en dynamische bestelflow voor slim onderhouds- en schadeherstelcentrum voor luxeauto’s.

Meer weten?

  Bel ons

  Meer weten over interactieve video of het in gebruik nemen van een online en interactief videoplatform?

  Let’s talk! We horen graag meer over jouw bedrijf en hoe we je kunnen helpen.